Zusterkring

2-Zusterkringtest

In een gezellige en open sfeer bloeit onze vrouwengroep van 54 leden. Wij zijn sterk in onderlinge contacten, vriendschap en aandacht voor elkaar. Hulp aan de naaste vinden wij belangrijk. Iedere zondag verzorgen wij de bloemen in de kerkdienst in de Mariakerk. In de zomermaanden stellen wij ons beschikbaar als kinderoppas tijdens de kerkdiensten en schenken wij na de dienst de koffie voor de gemeenteleden en gasten. In de maand mei wordt er een busreis georganiseerd.

Wij gaan altijd via "een groene route" naar een interessante bestemming in Nederland en besluiten de dag met een diner op een bijzondere locatie.

In juni trekken wij er samen op uit met de fiets. De mooie omgeving van ons brinkdorp Ruinen leent zich uitstekend voor een fietstocht met excursie. Onderweg drinken we koffie met traditionele krentewegge
Wij ontmoeten elkaar op de laatste maandag van de maand in gebouw De Bron, waar onze afdelingsavond begint om 19.45 uur. Het programma is afwisselend en interessant. We beginnen met een meditatief moment, waarna het onderwerp van de avond volgt.

Misschien wilt U ook eens een afdelingsavond met ons meemaken. Kom gerust eerst eens als gast. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Als U meer informatie wilt over de Zusterkring neem gerust contact op met:

ds. Sienny Wiersma-Smelt, tel. 0522-473180.

Dutch Afrikaans Arabic Danish English German Italian Russian Turkish